Interessant:

LG Optimus G verkrijgbaar in Nederland

nieuws 9 april 2013 om 11:07

De LG Optimus G, LG's eerste Android-smartphone met 4G-ondersteuning, is eindelijk in Nederland te koop. Het toestel was in verschillende andere landen al langere tijd verkrijgbaar.

De LG Optimus G (E975) is een smartphone met een 1,5GHz quad-core Qualcomm Snapdragon S4-processor, Android 4.1 Jelly Bean en een helder True HD IPS+ display. Het is de LG's eerste smartphone met 4G/LTE-ondersteuning in Nederland. Daarnaast beschikt de Optimus G over een 13-megapixel camera, een 1,3-megapixel frontcamera, WiFi, Bluetooth, GPS, NFC, DLNA 3G/HSDPA en 2GB RAM. Video's zijn in 1080p Full HD-kwaliteit op te nemen. Apps voor Twitter, Facebook, YouTube en WhatsApp Messenger zijn voorgeinstalleerd.

De Optimus G is slechts 8,45 millimeter dik en voor het display heeft LG gebruik gemaakt van de nieuwe "G2 Touch Hybrid Display"-techniek. Met deze technologie wordt de ruimte tussen het fysieke scherm en het actuele touchscreen geminimaliseerd, waardoor het display en de rand (en dus het toestel) zeer slank is. Bijzondere functionaliteiten zijn verder QuickMemo (waarmee het mogelijk is om over de interface heen aantekeningen te maken), 'Live Zooming' (waarmee je tijdens het bekijken van video kan in- en uitzoomen) en 'Cheese Shutter' (met stemopdracht een foto maken). 

De LG Optimus G ligt nu in de winkels voor een adviesprijs van € 549,-. Bekijk ook de hands-on van PortableGear.

LG Optimus (E975)
LG Optimus (E975)

portablegear.nl