Interessant:

BlackBerry Z10 vanaf 2 april verkrijgbaar in Nederland

nieuws 28 maart 2013 om 09:40

BlackBerry heeft aangekondigd dat de nieuwe BlackBerry Z10 smartphone naar verwachting vanaf 2 april in Nederland beschikbaar is. Het toestel zal  onder andere verkrijgbaar zijn bij KPN, T-Mobile en Vodafone.

De BlackBerry Z10, een full-touch smartphone met een 4,2-inch touchscreen, ondersteunt 4G en zal beschikbaar zijn in de kleuren zwart en wit. Het toestel heeft een elegant en opvallend design en is de snelste en meest geavanceerde BlackBerry smartphonFe tot nu toe. De BlackBerry Z10 beschikt over een 1,5GHz dual-core processor met 2GB RAM, 16GB opslaggeheugen en een geheugenkaartslot voor kaarten tot 64GB. Daarnaast is er een micro-HMDI uitgang voor presentaties en NFC (Near Field Communications) voor mobiel betalen en het uitwisselen van informatie.

De BlackBerry Z10 draait op het geheel vernieuwde BlackBerry 10-besturingssysteem. Bijzondere functionaliteiten hierin zijn BlackBerry Hub (waarmee je met één simpele swipe over het scherm toegang hebt tot al je belangrijke conversaties), BBM (BlackBerry Messenger, om snel bericht te kunnen uitwisselen), BlackBerry Balance (biedt een privé- en een werkomgeving wanneer het toestel wordt geconnecteerd met de BES10 omgeving en beschermt alles wat belangrijk is, zowel voor de gebruiker als de bedrijven waarvoor zij werken) en een Intelligent toetsenbord (past zich aan de gebruiker aan, zodat je sneller en nauwkeuriger kan typen).

De BlackBerry Z10 ligt naar verwachting vanaf 2 april in de Nederlandse winkels.

BlackBerry Z10
BlackBerry Z10

portablegear.nl