Interessant:

HTC Desire P en Desire Q foto's verschijnen

nieuws 26 maart 2013 om 09:39

Op internet zijn foto's en specificaties verschenen van twee nieuwe mid-range Android-smartphones van HTC: de Desire P en de Desire Q. Het is nog onduidelijk of de toestellen naar Europa komen.

De HTC Desire P (modelnummer T326) lijkt erg op de voorgaande HTC Desire SV en beschikt over een 4,3-inch WVGA-display (480 x 800 pixels), een dual-core processor, een 8-megapixel camera, een frontcamera/webcam, de Beats Audio-technologie en een microSD-kaartslot. Het toestel is beschikbaar in het rood of wit en komt eerst beschikbaar in China en Taiwan bij China Mobile voor een prijs rond de 285 euro.

HTC Desire P
HTC Desire P

De HTC Desire Q (modelnummer T328h) is kleiner dan de Desire P: het toestel heeft een 4-inch display. De Desire Q lijkt qua design op de eerder in China en Taiwan uitgebrachte HTC Desire U. Daarnaast is de Desire Q - die komt in het zwart, wit of rood - ook uitgerust met de Beats Audio-technologie. Net als de Desire P komt de Desire Q in eerste instantie exclusief op de Chinese markt. Het toestel kost rond de 200 euro.

Er lijken vooralsnog geen plannen te zijn om de Desire P en Desire Q in Nederland uit te brengen. In Nederland verschenen eerder onder meer wel de HTC Desire X en de HTC Desire C.

Naschrift: de HTC Desire P is 2 april 2013 officieel in Taiwan uitgekomen; de de HTC Desire Q volgde op 5 april 2013.

HTC Desire Q
HTC Desire Q

Unwired