Interessant:

HTC Desire Q ook officieel in Taiwan

nieuws 5 april 2013 om 14:50

Nadat HTC eerder deze week reeds de HTC Desire P officieel in Taiwan introduceerde, heeft het nu ook de HTC Desire Q officieel in haar thuisland uitgebracht.

De HTC Desire Q lekte (tegelijkertijd met de Desire P) eind vorige maand reeds uit. De Desire Q lijkt bijzonder veel op de Desire P, al is het scherm iets kleiner: de Desire Q meet 4-inch, de Desire P meet 4,3-inch. De Desire P is verder voorzien van Android 4.0 Ice Cream Sandwich, de HTC Sense-interface, 4GB geheugen (uitbreidbaar middels microSD), een 1GHz processor en 512MB RAM, een 1.650 mAh batterij, de Beats Audio-technologie, een 5-megapixel camera, Bluetooth 4.0, WiFi en GPS. Het scherm van de Desire Q heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. 

De HTC Desire Q kost rond de 180 euro en komt in eerste instantie exclusief in Taiwan op de markt. Er is nog niets bekend over een Europese release. Eerder verscheen de HTC Desire U exclusief in China en Taiwan  In Nederland zijn voorheen wel de HTC Desire X (4-inch, Android 4.0) en de HTC Desire C (3,5-inch, Android 4.0) op de markt gekomen.

HTC Desire Q
HTC Desire Q

HTC Taiwan