Interessant:

BlackBerry sponsor Mercedes F1-team

nieuws 6 februari 2013 om 14:03

BlackBerry is komend seizoen sponsor van het Mercedes AMG Petronis Formule 1-team: het merk zal prominent te zien zijn op de Mercedes F1-raceauto's.

BlackBerry is als sponsor van het Mercedes F1-team niet alleen te zien op het chassis van de nieuwe F1 W04 Silver Arrow (de nieuwe Mercedes F1-raceauto), maar ook op de racepakken van de coureurs Lewis Hamilton en Nico Rosberg en op de pakken van de rest van het team. BlackBerry wordt de "Official Mobile Computing Partner" van het team: het gaat samen met Mercedes ook het nieuwe BlackBerry 10-platform voor het team ontwikkelen.

Frank Boulben, CEO Marketing van BlackBerry vertelt: "Centraal in Formule 1 staat exacte engineering, design en innovatie - drie waardes die ook bij de creatie van BlackBerry 10 centraal stonden. BlackBerry past daardoor als een natuurlijke partner bij het Mercedes AMG Petronas F1 team wat betreft technologische en marktstrategische samenwerking. We hebben BlackBerry 10 gebouwd om mensen vooruit te helpen en we denken dat deze essentie met deze partnership wederom naar voren komt".

BlackBerry introduceerde vorige week het nieuwe BlackBerry 10-platform en de nieuwe BlackBerry Z10 en BlackBerry Q10 smartphones. De Z10 werd ook prominent gepromoot tijdens de rust van de afgelopen Super Bowl-finale.

F1 W04 Silver Arrow Mercedes AMG Petronas: BlackBerry als sponsor
F1 W04 Silver Arrow Mercedes AMG Petronas: BlackBerry als sponsor

Mercedes