Interessant:

TomTom-app geoptimaliseerd voor Samsung Galaxy S3

nieuws 6 december 2012 om 10:42

TomTom heeft een vernieuwde versie van haar Android-app geintroduceerd; de app is nu ook geoptimaliseerd voor de HD-displays van de Samsung Galaxy S3 en HTC One X.

Afgelopen oktober rolde TomTom haar TomTom-app voor Android uit. Opmerkelijk was dat deze app smartphones met een 720p HD-display niet ondersteunde; met deze nieuwe update is dit probleem echter opgelost. Deze nieuwste versie is geoptimaliseerd voor gebruik met onder meer de Samsung Galaxy S3, HTC One X en LG Google Nexus 4.

De update ondersteunt niet alleen meer dan 200 van de nieuwste Android apparaten, maar komt ook met enkele verbeteringen. De downloadmanager is verbeterd en kaarten worden nu bewaard op de SD-kaart van de telefoon (indien beschikbaar) om zo geheugenruimte te besparen. De Rijweergave is verbeterd, waardoor de reisinformatie in één oogopslag nog duidelijker is.

TomTom Navigatie voor Android v1.1 is nu beschikbaar in Google Play. TomToms speciale introductie-aanbieding is verlengd tot de feestdagen, dus je kan de app nu downloaden voor de speciale, verlaagde prijs van € 34,99. Klanten die al met de app navigeren, kunnen de update gratis downloaden.

TomTom-app voor Android
TomTom-app voor Android

portablegear.nl