Interessant:

Tablet favoriete Kerst- en Sint-cadeau

nieuws 3 december 2012 om 15:24

De tablet is het favoriete Sinterklaas- en kerstcadeau van de Nederlander. Maar liefst een kwart van de mannen en een vijfde van de vrouwen hoopt in de zak van de Sint of onder de kerstboom een tablet te vinden.

Dat blijkt uit onderzoek van onderzoeksbureau Ipsos Synovate in opdracht van Samsung, naar de favoriete Sinterklaas- en kerstcadeaus op elektronicagebied. Maar liefst 26 procent van de mannen wil het liefst een tablet cadeau krijgen. Ook bij vrouwen is de tablet het populairst: 18 procent van de vrouwen geeft aan dat ze daarmee door de Sint of de Kerstman wil worden verrast.

Op de tweede plek komt de laptop: 14 procent van de mannen en 13 procent van de vrouwen hoopt er dit jaar een te krijgen. Op plaats drie tot en met vijf volgen de Smart TV, smartphone en camera.

Het onderzoek dat Ipsos Synovate in opdracht van Samsung in november 2012 heeft uitgevoerd, is gebaseerd op een representatieve steekproef onder 1018 Nederlanders tussen de 18 en 65 jaar. Populaire tablets zijn onder meer de Samsung Galaxy Tab 2 10.1, de iPad mini, de Google Nexus 7 en de Asus Transformer Infinity 700.

Samsung Galaxy Tab 2 & Galaxy Tab 1 tablets
Samsung Galaxy Tab 2 & Galaxy Tab 1 tablets

portablegear.nl