Interessant:

Archos introduceert Arnova FamilyPad

nieuws 22 november 2012 om 10:48

Archos heeft haar assortiment Arnova-tablets uitgebreid met de Arnova FamilyPad, een Android 4.0-tablet met een groot 13,3-inch HD-touchscreen, die geschikt is voor de hele familie.

Het HD-display van de Archos Arnova FamilyPad is met 13,3-inch (34 centimeter) zo groot dat alle gezinsleden hem samen kunnen gebruiken. Archos claimt dat "met het 10x multi-touchscherm vier mensen gelijktijdig een game kunnen spelen alsof het een echt bordspel betreft".

De FamilyPad draait op Android 4.0 Ice Cream Sandwich en ondersteunt de Google Play Store. OfficeSuite (voor het bekijken van PDF- en Office-documenten), ColorNote (een notitieprogramma) en een beta-versie van LiveShow Player (waarmee de FamilyPad is te gebruiken als fotoframe) zijn voorgeinstalleerd.

Verder beschikt de FamilyPad over een 1080p Full HD-videospeler, een 1GHz ARM Cortex-A8 processor, een 2-megapixel camera aan de achterzijde, een 2-megapixel frontcamera (waarmee je ook 720p videogesprekken kan voeren), 8GB geheugen (uitbreidbaar middels microSD), HDMI-out en een microUSB-aansluiting.

Dankzij de meegeleverde houder is de FamilyPad eenvoudig te plaatsen in de keuken of woonkamer om te functioneren als gezinsagenda. De Archos Arnova FamilyPad is vanaf eind november 2012 verkrijgbaar voor € 299,-. Eerder verscheen de Archos Arnova ChildPad, die specifiek op kinderen is gericht.

Archos Arnova FamilyPad
Archos Arnova FamilyPad

portablegear.nl