Interessant:

HP ontvouwt Windows 8-portfolio voor Nederland

nieuws 30 oktober 2012 om 11:10

HP heeft officieel haar Windows 8-portfolio voor de Nederlandse markt aangekondigd. De producten werden al eerder aangekondigd voor de Amerikaanse markt.

HP's Windows 8-portfolio voor Nederland (voor het tablet- en ultrabook-segment) bestaat uit de HP Envy x2, de HP Spectre XT TouchSmart, de HP Envy TouchSmart Ultrabook 4, de HP Pavilion Sleekbook 14 en Sleekbook 15 en de HP ElitePad 900.

De HP Envy x2 is een krachtige, ultradunne hybride pc die de kracht van een notebook en de vrijheid van een tablet samenbrengt in een stijlvol, lichtgewicht ontwerp. Deze 11,6-inch notebook heeft een afneembaar scherm dat als volledige tablet fungeert als het via een naadloze magnetische sluiting wordt gescheiden van het toetsenbord. De HP Envy x2 is naar verwachting in december beschikbaar, vanaf € 999,-.

HP Envy x2
HP Envy x2

De HP Spectre XT TouchSmart is een premium Ultrabook met krachtige prestaties, een geavanceerd metalen design en een 15,6-inch diagonaal multi-touch Radiance Full HD IPS-display. Dit model (HP's eerste notebook met de Intel Thunderbolt-technologie) is in december beschikbaar, met een startprijs van € 1.499,-.

HP Spectre XT
HP Spectre XT

De HP Envy TouchSmart Ultrabook 4 beschikt over een 14-inch multi-touch HD-display, een sterke subwoofer met Beats Audio en optionele AMD-graphics met 2 GB videogeheugen. Deze ultrabook is per direct beschikbaar, vanaf € 999,-.

HP Envy TouchSmart Ultrabook 4
HP Envy TouchSmart Ultrabook 4

De ultradunne HP Pavilion Sleekbook 14 en Pavilion Sleekbook 15 zijn verkrijgbaar in glanzend zwart. Ze bieden de prestatie en eenvoudige applicaties die consumenten in het dagelijks gebruik nodig hebben. De HP Pavilion Sleekbook 14 en 15 beginnen respectievelijk bij € 599,- (Sleekbook 14) en € 499,- (Sleekbook 15) en zijn per direct beschikbaar.

HP Pavilion Sleekbook 15
HP Pavilion Sleekbook 15

De HP ElitePad 900 is een tablet voor het bedrijfsleven, waarin een mooi design, enterprise-features, onderhoud en support samenkomen. De lichtgewicht en ultradunne tablet, gebaseerd op Windows 8, heeft ook (optioneel) HP ElitePad Smart Jackets. Dit geeft meer connectiviteit-opties en een langere levensduur van de batterij. De HP ElitePad 900 is naar verwachting in januari 2013 beschikbaar. Prijzen zullen tegen die tijd bekend worden gemaakt.

HP ElitePad 900
HP ElitePad 900

portablegear.nl