Interessant:

Sony Xperia T als James Bond-smartphone in Skyfall

nieuws 27 september 2012 om 10:10

De Sony Xperia T, Sony's nieuwe high-end Android-smartphone, fungeert als†officiŽle 'Bond-telefoon' in de nieuwe James Bond-film Skyfall. Het toestel komt dan ook een aantal keer prominent in beeld tijdens deze 23ste Bond-film.

Tijdens de IFA 2012 in augustus werd de nieuwste serie Xperia smartphones gepresenteerd. De Sony Xperia T, het vlaggenschip van de nieuwe serie, is met zijn uitgebreide features en functies "een volwaardige Bond-gadget", aldus Sony. Voor alle Bond-fans lanceert Sony verder een speciaal Xperia T James Bond Pack. Naast een bijzondere verpakking biedt het Bond Pack veel exclusieve content, zoals Skyfall thema's, video's, de officiŽle James Bond-ringtone, videoblogs, foto's, muziek en wallpapers.†

Sony Xperia Skyfall-pakket
Sony Xperia Skyfall-pakket

Het is niet voor het eerst dat James Bond met een Sony in de weer gaat. Al in 2002 maakte de telefoonproducent, toen nog onder de naam Sony Ericsson, zijn debuut met twee telefoons (de P900 en T68i) in†Die Another Day†met Pierce Brosnan in de hoofdrol. Ook in de 007 films Casino Royale en Quantum of Solace†(de eerste films met acteur Daniel Craig als James Bond) waren Sony Ericsson-telefoons (de C902 en de K800i) te zien.

De superslanke (9,4 millimeter) Xperia T beschikt onder meer over een 4,6-inch Mobile BRAVIA Engine, een 13-megapixel camera, NFC-support, een 1,5GHz dual-core processor en een PlayStation-certificaat. Het toestel draait bij levering op Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich; een update naar Android 4.1 Jelly Bean volgt.

Sony Xperia Skyfall-pakket
Sony Xperia Skyfall-pakket

Het speciale Xperia T James Bond pack is alleen verkrijgbaar met een zwarte uitvoering van de Sony Xperia T.†Het pakket is vanaf 1 oktober exclusief verkrijgbaar bij T-Mobile verkooppunten voor Ä 29,95 in combinatie met een 2 jarig Smartplus 300 + Onbeperkt Internet Bundel.

portablegear.nl