Interessant:

James Bond pakt mobieltje af

nieuws 20 maart 2013 om 12:07

Daniel Craig, de acteur die de laatste tijd James Bond vertolkt, was zo kwaad dat een opdringerige fan hem tijdens het winkelen met een mobieltje wilde fotografen dat hij het mobieltje afpakte om stuk te maken.

Craig, de vertolker van de beroemde 007-agent in de laatste drie James Bond-films (Casino Royale, Quantum of Solace en Skyfall) was met zijn echtgenote Rachel Weisz aan het winkelen toen een fan het koppel met zijn mobieltje op de foto wilde zette. Daarop werd Craig woedend: hij pakte het mobieltje af en leek deze kapot te willen maken, terwijl hij uitriep: "Is het zo interessant dat ik samen met mijn vrouwen boodschappen doe?". 

Craigs vrouw kalmeerde haar man echter en las de opdringerige fans de les over privacy. Daarop zei zij dat haar man de telefoon moest teruggeven. Dat deed Craig, maar hij wilde wel dat de fan de video of foto van hem van het toestel verwijderde, want deze ook deed.

In september 2012 verscheen ter gelegenheid van de James Bond-film Skyfall een speciale James Bond-uitvoering van de Sony Xperia T.

Sony Xperia Skyfall-pakket
Sony Xperia Skyfall-pakket

Algemeen Dagblad