Interessant:

Live tv kijken via smartphone voor Telfort-klanten

nieuws 27 september 2012 om 12:47

Sinds afgelopen week kunnen bestaande en nieuwe Interactieve TV-klanten van Telfort live tv kijken op een smartphone. Al meer dan 2.500 mensen maakten hier direct gebruik van.

Via een gratis app kunnen mensen met Telfort Interactieve TV Online nu niet alleen in en om het huis tv kijken op hun computer, laptop en tablet, maar ook via hun smartphone. De app biedt toegang tot de ruim dertig meest populaire tv-zenders. Ook kunnen met behulp van de app vrienden direct op de hoogte worden gebracht welke programma's er worden bekeken via social media (Facebook, Hyves en Twitter).

Van de ruim 2.500 mensen die de app probeerden, zegt Telfort al verschillende positieve reacties te hebben ontvangen. Zo geven gebruikers aan blij te zijn dat zij dankzij de app nu ook op hun smartphone een programma naar voorkeur kunnen kijken, ook als andere gezinsleden bijvoorbeeld al tv kijken.

Naast online tv kijken biedt Telfort de Interactieve TV-klanten buitenshuis toegang tot de programmagids via de app. Zo kunnen Telfort-klanten bijvoorbeeld onderweg alvast kijken wat zij later op de dag niet willen missen op tv. Met het 'Opnemen pakket' kan zelfs op afstand, waar men ook is, thuis de opname op ieder gewenst moment opgestart worden.

Om tv te kunnen kijken op een smartphone of tablet moeten Telfort-kanten de juiste app downloaden: TV Online voor iPad of iPhone of TV Online voor Android. Voor het kijken van tv op een laptop of computer is meer informatie te vinden op www.telfort.nl/apps/tv-online.

Telfort Interactieve TV Online op iPad
Telfort Interactieve TV Online op iPad

Telfort