Interessant:

Uitnodigingen voor Nieuwe iPhone 5 release verstuurd

nieuws 6 september 2012 om 16:05

Apple heeft de uitnodigingen voor de persconferentie waarop de iPhone 5 (ook bekend als Nieuwe iPhone of New iPhone) wordt onthuld, officieel verstuurd naar de pers. Het toestel zal op 12 september in San Francisco†worden onthuld.

Op de uitnodiging is groot het getal "12" (van 12 september) te zien met daarboven de tekst "It's almost here". Als schaduw van de "12" is een grote "5" te zien, wat zou kunnen suggeren dat de nieuwe iPhone daadwerkelijk "iPhone 5" gaat heten. Een andere veelgenoemde naam in het geruchtencircuit is "Nieuwe iPhone" / "New iPhone", naar analogie van de New iPad (3). Maar gezien de "5"-schaduw lijkt deze laatste naam minder waarschijnlijk.

De nieuwe iPhone beschikt naar verluidt over een 4-inch display, een snellere processor, een betere camera en een kleinere dockconncector. Het toestel zal draaien op iOS 6, waarover Apple tijdens de persconferentie van 12 september ook meer bekend zal maken.

De iPhone 5 ligt naar verwachting eind september in Amerika in de winkel, Nederland en BelgiŽ zouden moeten wachten tot oktober.

Uitnodiging voor iPhone 5 persconferentie op 12 september 2012
Uitnodiging voor iPhone 5 persconferentie op 12 september 2012

Verder lezen...

- iPhone 5: alle geruchten op een rij - OfficiŽle iPhone 5 introductie op 12 september 2012 - iPhone 5 review

The Verge