Interessant:

Sony: Xperia T, V, J en Xperia Tablet S

nieuws 29 augustus 2012 om 16:34

Sony heeft op de IFA 2012 Berlijn haar Xperia-serie uitgebreid met de Xperia T, Xperia V en Xperia J smartphones en de Sony Xperia Tablet S.

De Sony Xperia Tablet S lijkt qua design veel op de voorgaande Sony Tablet S. Deze tablet draait op Android 4.0 en beschikt over een quad-core NVIDIA Tegra 3-processor. Verder kan je onder meer rekenen op 64GB geheugen, WiFi en HDMI-out. De Xperia Tablet heeft een IPX4-certificaat, wat betekent dat de tablet waterspatbestendig is. De schermgrootte bedraagt 9,4".

Sony Xperia Tablet S
Sony Xperia Tablet S

De Xperia V en Xperia T zijn high-end Android 4.0-smartphones. Deze telefoons zijn uitgerust met respectievelijk een 4,3-inch en een 4,55-inch touchscreen, de Mobile BRAVIA Engine en een 13-megapixel camera. De Xperia T zal door James Bond gebruikt worden in de nieuwe James Bond-film Skyfall. De Xperia V is vrijwel identiek aan de T, maar ondersteunt LTE netwerken. Bovendien is de Xperia V spatwaterdicht. De Xperia T wordt de komende weken wereldwijd gelanceerd. De Xperia V komt in het eerste kwartaal van 2013. Adviesprijs van deze toestellen bedraagt € 499,-.

Sony Xperia V
Sony Xperia V

Sony Xperia T
Sony Xperia T

Met de Xperia J introduceert Sony een nieuw midrange toestel. De Xperia J is verkrijgbaar in het zwart, goud, wit en roze en biedt een 4 inch scherm met een 5 megapixel camera. De Xperia J wordt wereldwijd in Q4 van 2012 gelanceerd en heeft een adviesverkoopprijs van € 249,-.

Sony Xperia J
Sony Xperia J

Naast de nieuwe Xperia-modellen onthult Sony op de IFA 2012 ook de Sony NEX-5R systeemcamera (met WiFi) en de Sony VAIO Duo 11, een hybride slider-pc.

portablegear.nl