Interessant:

ALDI Wolfgang 4.3 smartphone vernieuwd

nieuws 27 augustus 2012 om 10:01

De ALDI Wolfgang 4.3 (AT-AS43D), het topmodel in ALDI's serie Wolfgang-smartphones, is vanaf zaterdag 1 september verkrijgbaar in een sterk verbeterde editie.

Ten opzichte van de originele ALDI Wolfgang 4.3 is deze vernieuwde editie onder meer uitgerust met Android 4.0 Ice Cream Sandwich in plaats van Android 2.3 Gingerbread. Daarnaast heeft het toestel een nieuwe, snellere (1GHz Qualcomm) processor en betere camera's aan de voor- en achterzijde (respectievelijk 1,3-megapixel en 5-megapixel).

Verder beschikt de Wolfgang 4.3 over dual-sim functionaliteit (twee simkaart-slots, beide met 3G-verbinding, zodat je er twee simkaarten tegelijkertijd in kan gebruiken), GPS en multitouch-bediening. Het toestel heeft een zogeheten "clean installation", wat betekent dat er geen speciale interface-schil over Android ligt. Er is voor gekozen om geen apps voor te installeren "om de gebruiker de keuzevrijheid te geven", aldus ALDI. Opties die geintegreerd zijn in Android 4.0, zoals "Face unlock", zijn wel direct beschikbaar.

De vernieuwde ALDI Wolfgang 4.3 met Android 4.0 is vanaf 1 september te koop bij supermarktketen ALDI voor 179 euro. Het toestel is simlockvrij en komt inclusief platte reisoplader en headset. ALDI zegt veel te verwachten van de vernieuwde Wolfgang 4.3, volgens ALDI "het meest populaire toestel uit de Wolfgang-reeks". Recentelijk verscheen er ook een verbeterde editie van de ALDI Wolfgang Messenger (AT-Q9D).

ALDI Wolfgang 4.3 met Android 4.0
ALDI Wolfgang 4.3 met Android 4.0

portablegear.nl