Interessant:

ALDI Wolfgang WiFi Messenger: sociale smartphone

nieuws 13 augustus 2012 om 13:31

ALDI en AT-Telecom introduceren met de ALDI Wolfgang WiFi Messenger een vernieuwd qwerty-model in ALDI's budgetvriendelijke serie Wolfgang-smartphones. Het toestel is vanaf zaterdag 18 augustus bij ALDI verkrijgbaar.

De ALDI Wolfgang WiFi Messenger (AT-Q9D) is een verbeterde uitvoering van de voorgaande "ALDI social mediaphone". De belangrijkste toevoeging is WiFi-ondersteuning (zoals de naam al aangeeft). Daarnaast zijn de processor en camera (2-megapixel) verbeterd. Het toestel heeft een qwerty-toetsenbord, zodat je er snel op kan tikken. De telefoon is verder standaard voorzien van alle bekende sociale mediatoepassingen, zoals Yahoo Messenger, MSN, Skype, Facebook en Twitter. Verder krijg je de beschikking over een 2,4-inch (non-touch) display, microSD-kaartslot, FM-radio en Bluetooth.

Bijzonder aan de (simlockvrije) Wolfgang WiFi Messenger is de ondersteuning van dual-sim, waardoor je twee simkaarten tegelijkertijd in het toestel kan gebruiken. Met twee simkaarten kun je bijvoorbeeld een 'voordelig bellen'-bundel nemen bij de ene provider en een 'voordelig internet'-bundel bij de andere. Of je kunt je zakelijke en privénummer in één apparaat combineren.

De ALDI Wolfgang WiFi Messenger is vanaf zaterdag 18 augustus in Nederland te koop bij de ALDI voor 59,99 euro (simlockvrij).

ALDI Wolfgang WiFi Messenger smartphone
ALDI Wolfgang WiFi Messenger smartphone

Naast de Wolfgang WiFi Messenger komt ALDI ook met een verbeterde editie van de ALDI Wolfgang 4.3. Deze editie van het 4,3-inch Wolfgang-model wordt voorzien van Android 4.0 en een nieuwe processor. De nieuwe Wolfgang 4.3 is naar verwachting vanaf begin september bij de ALDI te koop (inclusief anti-ruis headset). De prijs van dit nieuwe model is nog niet bekend. Eerder werd in de Wolfgang-serie de (2,8-inch) ALDI Wolfgang 2.8 geintroduceerd.

portablegear.nl