Interessant:

Dual-sim uitvoering Samsung Galaxy S

nieuws 22 augustus 2012 om 11:53

Samsung introduceert de Samsung Galaxy S DUOS, een dual-sim uitvoering van de Galaxy S, die qua uiterlijk bijzonder veel lijkt op de Samsung Galaxy S3.

De Samsung Galaxy S DUOS (S7652) lijkt op het eerste oog bijzonder veel op de Samsung Galaxy S3, maar heeft een kleiner en minder helder display (4-inch TFT in plaats van 4,8-inch SuperAMOLED), evenals een minder krachtige processor (1GHz single-core), minder geheugen (4GB) en een mindere camera (5-megapixel).

Wel beschikt de Galaxy S DUOS over Android 4.0 Ice Cream Sandwich en alle bijbehorende apps (YouTube, Gmail, Google Talk etc.) De Galaxy S DUOS beschikt echter over één functionaliteit die op de Galaxy S3 ontbreekt, te weten dual-sim support. Daardoor kan je twee simkaarten tegelijkertijd in het toestel gebruiken. Verder is dit DUOS-model voorzien van WiFi, 3G/HSDPA, Bluetooth 3.0 en Samsungs ChatON messenger-app.

Net als zijn grote broer komt de Galaxy S DUOS in het wit. Het dual-sim toestel komt in september naar Europa. De prijs is nog niet bekend.

Samsung Galaxy S DUOS
Samsung Galaxy S DUOS

Samsung Tomorrow