Interessant:

Exact introduceert Windows Phone 7-app

nieuws 15 augustus 2012 om 15:29

Exact Synergy voor Windows Phone 7  is de jongste telg binnen het app-aanbod van Exact. Met de nieuwe (gratis) app zijn diverse zakelijke functies van Exact Synergy Enterprise direct te benaderen vanaf een Windows-telefoon.

De Exact Syngery-app maakt gebruik van de eenvoudige en overzichtelijke navigatie van het Windows Phone-platform. Naast gebruikers van Exact Synergy voor iPad, iPhone of Android, kunnen nu ook klanten met een Windows-telefoon bijvoorbeeld hun workflow beheren, klantgegevens opzoeken en de route daarnaartoe plannen. Ook kunnen ze met de telefooncamera een foto maken van een bonnetje en die gemakkelijk als declaratie indienen.

Andere veel gebruikte functies van de Exact Synergy apps zijn het aanvragen van verlof en het eenvoudig indienen van de urenregistratie. Voor de reeds bestaande Exact Synergy-apps zijn nieuwe gebruikersinterfaces ontwikkeld om er nog eenvoudiger mee te kunnen werken.

"We hebben bewust gekozen om naast de bestaande mobiele versie van Exact Synergy Enterprise ook native apps te ontwikkelen. Daarmee sluiten we aan bij de wens van onze klanten om ook met de eigen telefoon of tablet snel en eenvoudig te kunnen werken (Bring Your Own Device)", zegt Hein Brockhoff, managing director Exact Benelux. "Met Exact Synergy voor Windows Phone hebben we ons bestaande app-portfolio verder uitgebreid en kunnen we een nog groter deel van onze klanten laten werken op de manier die zij het prettigst vinden."

De Exact Syngery-app werkt vanaf Windows Phone 7.5 Mango en is gratis te downloaden in de Windows Phone Marketplace. De app ondersteunt (voorlopig) alleen Engels.

Exact Synergy-app voor Windows Phone 7
Exact Synergy-app voor Windows Phone 7

Windows Phone Marketplace