Interessant:

ALDI introduceert Wolfgang smartphones

nieuws 17 februari 2012 om 10:12

Vanaf deze maand kan je bij budget-supermarktketen ALDI ook terecht voor mobiele telefonie: onder het merk Wolfgang introduceert ALDI drie verschillende simlockvrije dual-sim mobieltjes.

De apparaten worden geleverd door het Nederlandse bedrijf Ambiance Technology, dat naar eigen zeggen "gespecialiseerd is in hoogwaardige consumentenelektronica uit Azi". De kwalificatie goedkoop lijkt echter meer op zijn plaats dan hoogwaardig.

In eerste instantie vind je bij ALDI een social media messenger phone (49,99 euro), voorzien van een qwerty toetsenbord n een dual-sim slot. Later dit jaar zullen nog twee dual-sim telefoons aan het assortiment worden toegevoegd. Eric Schouten, CEO van Ambiance Technology: "Het ene is een strak Android toestel met een groot 4.3" scherm, snelle processor, twee camera's en op beide simkaarten 3G verbinding. Het andere toestel is eveneens een Android dual-sim, maar met een compact 2.8" scherm. De verkoopprijs voor de 4.3" smartphone zal ver onder de 200 euro liggen en met de 2.8" versie hopen we via ALDI de eerste volwaardige smartphone onder de 100 euro op de markt te kunnen brengen."

Voor laptops verkoopt ALDI een USB-webstick waarmee niet alleen mobiel internet mogelijk is, maar waarmee ook via de laptop kan worden gebeld. De USB webstick kost 39,99. Zowel de webstick als de mobiele telefoons zijn simlockvrij. Eerder introduceerde ALDI met ALDI Talk al haar eigen prepaid-kaarten.

ALDI Wolfgang smartphones
ALDI Wolfgang smartphones

portablegear.nl