Interessant:

Samsung Galaxy Chat (B5330) geintroduceerd

nieuws 5 juli 2012 om 10:48

Samsung breidt haar serie Galaxy-smartphones binnenkort uit met de Samsung Galaxy Chat (B5330), de eerste Android 4.0-smartphone met een volledig qwerty-toetsenbord.

Naast een volledig qwerty-toetsenbord is de Samsung Galaxy Chat (B5330) ook voorzien van een 3-inch capacitive touchscreen. De Galaxy Chat is de eerste Android 4.0-smartphone met een volledig qwerty-toetsenbord. Deze messenger-telefoon biedt verder prima connectiviteit met 3G/HSDPA, WiFi, Bluetooth 3.0, aGPS en AllShare Play. Uiteraard zijn ook de bekende messenger-apps van Samsung en Google (ChatON en Google Talk) voorgeinstalleerd, dus je kan direct naar hartenlust berichten uitwisselen.

De Galaxy Chat beschikt verder over de TouchWiz UX-interface en de Quickoffice Document Viewer/Editor (voor het bekijken en/of bewerken van PDF- en Office-bestanden). Apps voor onder meer onder meer YouTube, Google Maps, Gmail, Google+, Google Latitude en Google Places zijn eveneens voorgeinstalleerd. Meer apps vind je in de Google Play Store (Android Market) of de Samsung Apps Store.

Tot slot is de Samsung Galaxy Chat nog uitgerust met een 2-megapixel camera, FM-radio, Swype en 4GB geheugen (uitbreidbaar middels microSD). Het toestel ligt waarschijnlijk al op korte termijn in de winkels; de prijs is nog onbekend.

Samsung Galaxy Chat (B5330)
Samsung Galaxy Chat (B5330)

SammyHub