Interessant:

Simpel ook hoofdsponsor Vitesse

nieuws 13 oktober 2011 om 15:23

Voetbalclub Vitesse uit Arnhem heeft sim-only-aanbieder Simpel als hoofd- en shirtsponsor voor het lopende en het volgende seizoen gepresenteerd. Simpel is sinds enige tijd ook de hoofdponsor van FC Utrecht.

Trainer John van den Brom van Vitesse sprak in een filmpje de aanwezigen 'schor' toe, geheel in stijl met de 'Bel je schor'-campagne die Simpel sinds dit voorjaar voert. Algemeen directeur Paul van der Kraan van Vitesse zei zeer verheugd te zijn met Simpel als nieuwe sponsor. "Twee partijen met ambitie, die samen heel ver kunnen komen," aldus Van der Kraan. "Simpel past niet alleen op ambitieniveau bij Vitesse. Ook wat betreft de filosofie: creatief en initiatiefrijk. We zetten gezamenlijk de aanval richting de top in."

Vitesse, sinds 2010 in handen van de Georgische ondernemer Merab Jordanie, had lange tijd moeite om een nieuwe shirtsponsor te vinden. De Arnhemse club speelde daarom dit seizoen tot nu toe met het goede doel Spieren voor spieren op het shirt. 

Simpel verbond zich voor dit seizoen eerder ook als hoofd- en shirtsponsor aan FC Utrecht, zodat er nu twee eredivisieteams spelen met Simpel als shirtsponsor.


Vitesse