Interessant:

Sony Xperia sola: 'floating touch'-smartphone

nieuws 13 maart 2012 om 10:28

Sony introduceert de Sony Xperia sola, een 3,7-inch Android 2.3-smartphone met de nieuwe 'floating touch'-technologie, waarmee je kan browsen zonder het scherm aan te raken.

De "floating touch"-technologie van Sony maakt haar smartphone-debuut exclusief op de Sony Xperia sola†(MT27i). Met deze technologie kan je op het web browsen door een vinger boven het scherm te bewegen, waardoor deze functioneert als bewegende cursor, zonder het scherm aan te raken. Zodra de gewenste link is gevonden, kan deze worden gemarkeerd en met een klik worden geladen. "Floating touch" zal in de toekomst door interactie met ontwikkelaars via software-updates verder worden voorzien van nieuwe gebruikersmogelijkheden en toepassingen.

De Xperia sola draait op Android 2.3 Gingerbread (een Android 4.0-update volgt) en beschikt verder onder meer over een helder 3,7-inch Reality Display met Sony's Mobile BRAVIA Engine, een dual-core 1GHz-processor, 3G/HSDPA, WiFi & WiFi-hotspotfunctionaliteit, een 5-megapixel camera (met een 720p HD-videorecorder), NFC, DLNA, aGPS en 8GB geheugen (uitbreidbaar via microSD). Apps voor onder andere Twitter, Facebook, Google Talk en YouTube zijn voorgeinstalleerd.

Sony Xperia sola
Sony Xperia sola

Harold de Kort, Communicatie Manager van Sony Mobile Communications: "De Xperia sola is voorzien van de kracht van Sony en een tikje magie door floating touch. Dit voorziet de consument van een leuke, nieuwe manier om te surfen op het web en de nieuwste technologieŽn te gebruiken. Met standaard Xperia SmartTags en toegang tot de nieuwste content via het Sony Entertainment Network, is de Xperia sola perfect voor de consument die naar gebruiksgemak met het allerbeste entertainment op zoek is, gebundeld in een slimme en innovatieve smartphone."

De Sony Xperia sola is vanaf het tweede kwartaal wereldwijd beschikbaar in het zwart, wit en rood en heeft een adviesverkoopprijs van 319 euro.

portablegear.nl


Gerelateerde producten