Interessant:

Samsung Star 3 geintroduceerd

nieuws 19 januari 2012 om 12:07

Samsung heeft haar budgetvriendelijke Star-serie uitgebreid met de Samsung Star 3, een 3-inch model met WiFi en een 3,2-megapixel camera voor 119,-.

De Samsung Star 3 (S5220) is Samsungs derde Star-model, na de originele Star en de Star II. De Star-serie is voor Samsung zeer succesvol: van het eerste model werden er meer dan 30 miljoen verkocht.

De Samsung Star 3 heeft een 3-inch touchscreen en maakt gebruik van Samsungs TouchWiz Lite-interface. Apps voor Facebook en Twitter en voor instant messaging (ChatOn, MSN, Yahoo Chat, Google Talk en Facebook Chat) zijn voorgeinstalleerd. ChatOn is Samsungs eigen messenger-toepassing, die op alle nieuwe Samsung-toestellen is te vinden en ook ondersteund wordt door verschillende niet-Samsung toestellen. Voor mobiel internet beschikt de Star 3 over WiFi, GPRS/EDGE, push e-mail en de Opera Mini-browser. Muziek luisteren is mogelijk met de mp3/mp4-speler of middels FM-radio. Een headset sluit je aan via de 3,5mm poort of draadloos via Bluetooth 3.0.

Samsung Star 3 wit
Samsung Star 3 wit

Tot slot heeft de Samsung Star 3 een 3,2-megapixel camera aan boord en is het 20MB geheugen uitbreidbaar via microSD. Tegelijkertijd met dit model is Star 3 DUO (met dual-sim functionaliteit) (S5222) geintroduceerd, maar dat model komt niet naar Nederland. De Samsung Star 3 ligt vanaf het tweede kwartaal van 2012 in de Nederlandse winkels voor 119 euro. De Star 3 is leverbaar in het wit of in het zwart.

Samsung Star 3 zwart
Samsung Star 3 zwart

Samsung Mobile Press