Interessant:

LG Optimus 7.5 geintroduceerd

nieuws 3 november 2011 om 09:51

LG introduceert een nieuwe editie van de LG Optimus 7 met het vernieuwde Windows Phone 7.5 Mango-besturingssysteem. De voor de hand liggende naam van de vernieuwde smartphone is LG Optimus 7.5.

Voor de originele LG Optimus 7 is wel een update naar Windows Phone 7.5 Mango beschikbaar via Zune-software die je moet installeren op je PC of Mac. Nadeel is echter dat met deze update niet de Nederlandse taal wordt ondersteund; de taal van het originele besturingssysteem blijft met de update behouden (en in het originele Windows Phone werd Nederlands nog niet ondersteund). LG introduceert daarom nu een versie van de Optimus 7 met standaard Windows Phone 7.5 aan boord - dat wel Nederlandse ondersteuning biedt.

De hardware-specificaties (een 3,8-inch multi-touch display, een 5-megapixel camera, 16GB geheugen) van de LG Optimus 7.5 zijn gelijk aan de eerst gelanceerde LG Optimus 7.

Naast een gebruiksvriendelijke Nederlandse interface biedt de Optimus 7.5 volledig geïntegreerde communicatie: met de Windows Phone 7.5 Mango versie kan er gemakkelijk overgeschakeld worden tussen SMS, Facebook, Twitter en Windows Live Messenger binnen één conversatie. Gebruikers hebben ook toegang tot de Nederlandse Marketplace en kunnen makkelijker betaalde applicaties downloaden, zoals populaire Xbox games.

LG Optimus 7.5
LG Optimus 7.5

De LG Optimus 7.5 heeft een adviesprijs van 319 euro en in per direct verkrijgbaar. Dat is bijna 100 euro meer dan de prijs waarvoor de originele Optimus 7 momenteel beschikbaar is.

LG Newsroom