Interessant:

Simkaart wisselen door mobieltje te schudden

nieuws 26 oktober 2011 om 08:03

In India is de Micromax X395 Convertible op de markt gekomen: een dual-sim mobieltje waarmee je van simkaart kan wisselen, eenvoudigweg door het toestel te schudden.

Niet alleen is het mogelijk om op de Micromax X395 Convertible door te schudden van simkaart te wisselen. Ook kan je middels een schudbeweging een inkomende oproep weigeren of een muzieknummer overslaan. Het is onduidelijk wat er gebeurt als je het toestel per ongeluk heen en weer schudt - bijvoorbeeld in je jaszak.

De Micromax X395 Convertible heeft een 2,4-inch display en is voorzien van GPRS, Bluetooth, een mp3-speler en de Opera Mini-browser. Het toestel komt met drie verwisselbare covers (in het zwart, rood en geel). De bijzondere dual-sim 'schud'-telefoon is in India te koop voor 2,050 Indiase roepie - dat is ongeveer 30 euro.

Micromax X395 Convertible dual-sim phone
Micromax X395 Convertible dual-sim phone

In India, een van de belangrijkste groeimarkten van mobieltjes, verschijnen vaker bijzondere mobiele telefoons. Eerder kwam er onder meer een triple-sim mobieltje en een mobieltje met een AAA-batterij op de markt.

SpringWise