Interessant:

Motorola Droid RAZR getoond in teaser

nieuws 18 oktober 2011 om 09:45

Morgen introduceert Google de nieuwe Ice Cream Sandwich-versie van Android. Tegelijkertijd zullen waarschijnlijk de Samsung Galaxy Nexus, de Motorola Xoom 2 en de Motorola Droid RAZR (waarvan een teaser verscheen) worden getoond.

Google maakte in mei reeds bekend te komen met Android 4.0 Ice Cream Sandwich, een multi-platform Android-versie voor zowel tablets als smartphones. De eerste smartphone met Google's nieuwe besturingssysteem wordt de Samsung Galaxy Nexus (Nexus Prime), waarvoor eerder ook een teaser verscheen. Dit toestel wordt morgenvroeg aangekondigd; je kan het live-event vanaf 04.00 uur woensdagochtend volgen op www.youtube.com/android.

Naast Samsung zal ook Motorola (dat in augustus voor 9 miljard euro door Google is overgenomen) het vernieuwde Android-besturingssysteem omarmen. Mogelijk introduceert het Amerikaanse bedrijf met de Motorola Xoom 2 de eerste Android Ice Cream Sandwich-tablet. Daarnaast staat de Motorola Droid RAZR, een Android-smartphone waarvoor inmiddels een teaser is verschenen, in de planning.

Motorola Droid RAZR
Motorola Droid RAZR

Naschrift: de Motorola RAZR (Droid RAZR) is 19 oktober 2011 inderdaad officieel aangekondigd.

Engadget