Interessant:

HTC Sensation XL met Beats Audio getoond

nieuws 6 oktober 2011 om 19:13

HTC introduceert de HTC Sensation XL met ge´ntegreerde Beats Audio. De Sensation XL brengt met een 4,7-inch scherm en top geluidservaring mobiel entertainment naar een nieuw niveau.

Het enorme 4,7-inch scherm van de HTC Sensation XL (eerder bekend onder de codenaam Runnymede) is speciaal ontworpen om films en games optimaal te consumeren. De Sensation XL draait op Android 2.3 Gingerbread en is uitgerust met Dr. Dre's Beats Audio-technologie. De Sensation XL is HTC's tweede 4,7-inch toestel, na de HTC TITAN.

HTC Sensation XL
HTC Sensation XL

"Met Beats Audio bouwt de HTC Sensation XL voort op HTC's toewijding om de best mogelijke audio te leveren op je telefoon, of je nu muziek beluistert, een film bekijkt of een game speelt. De Sensation XL laat muziek horen zoals de artiest het bedoeld heeft", zegt Mark Moons, Regional Director van HTC Benelux. "Dit is een prachtig voorbeeld van het belang van onze samenwerking met Beats voor onze klanten."

De HTC Sensation XL wordt geleverd met lichtgewicht urBeats hoofdtelefoons, exclusief ontworpen voor integratie met het Beats Audio-profiel op de smartphone. De HTC Sensation XL herkent de urBeats hoofdtelefoon automatisch en past daar direct het profiel op aan voor de optimale Beats geluidservaring. De ingebouwde microfoon maakt hands-free bellen eenvoudig.

Muziekaanbevelingen en afspeellijsten deel je gemakkelijk met vrienden via SMS, e-mail of Facebook-profiel. Om het beste geluid te selecteren voor een inkomende oproep of bericht van vrienden en familie, kan je de "ringtone-trimmer" gebruiken. Hiermee is het mogelijk muziek aan te passen en deze toe te voegen aan het contactprofiel.

De HTC Sensation XL is uitgerust met een 8-megapixel camera met een f/2.2, 28mm breedhoeklens met BSI-sensor. Hierdoor is het mogelijk meer van een scene in een beeld te vatten en wordt betere kwaliteit geleverd bij weinig licht.

De HTC Sensation XL is vanaf begin november in de Benelux beschikbaar. De adviesprijs van het toestel bedraagt 599 euro zonder abonnement. Ook is de HTC Sensation XL in beperkte oplage verkrijgbaar inclusief de special edition Beats Solo hoofdtelefoon voor een onovertroffen audio-ervaring. De prijs van deze speciale edities is nog niet bekend. Afgelopen augustus verscheen ook de HTC Sensation XE (met een 4,3-inch display).

portablegear.nl