Interessant:

BlackBerry-client voor Microsoft SharePoint

nieuws 3 oktober 2011 om 12:12

RIM heeft een BlackBerry Client-app voor Microsoft SharePoint uitgebracht; deze is helemaal geintegreerd met de BlackBerry Enterprise Server en met alle kernfuncties van de BlackBerry (zoals mail en de agenda).

Naast volledige integratie met de BlackBerry Enterprise Server en de mail-, agenda-, browser- en searchfunctionaliteiten van de BlackBerry biedt de Client-app onder meer integratie met Documents-To-Go (dat voorgeinstalleerd is op BlackBerry-smartphones en waarmee je Office-bestanden kan bewerken) en toegang tot blogs en wiki's en de mogelijkheid om deze vanaf je BlackBerry te update. Tevens is het mogelijk om op je BlackBerry te zoeken naar content op verschillende SharePoint sites en in- en uit- te checken op de SharePoint Server en bestanden hierop van versienummers te voorzien.

"Onze zakelijke klanten vroegen ons om een verfijnde mobiele ervaring met SharePoint en daarom introduceren wij de BlackBerry Client voor Microsoft SharePoint", zegt Alan Panezic, SEO van RIM.

BlackBerry Client voor SharePoint
BlackBerry Client voor SharePoint

De BlackBerry Client voor Microsoft SharePoint is in meer dan zes talen en in meer dan 25 landen verkrijgbaar. De meeste BlackBerry-smartphones, inclusief de nieuwe BlackBerry OS 7-modellen, ondersteunen de Client. Microsoft breidde haar Office-ondersteuning voor Nokia onlangs ook uit in Symbian Belle met enkele nieuwe business-apps, zoals Microsoft Lync.

CrackBerry