Interessant:

Philips GoGear Connect 3 geintroduceerd

nieuws 5 september 2011 om 10:15

Philips heeft op de IFA 2011 de Philips GoGear Connect 3 aangekondigd, een mp4-speler met een 3,2-inch touchscreen, Android 2.3, WiFi en een 720p HD-videospeler.

De Philips GoGear Connect 3 biedt een ruime codec-ondersteuning, zodat je bijna alle muziek- of videoformaten kan afspelen. Via het 3,2-inch capacitive touchscreen kan je gebruik maken van de bekende Google-apps, zoals Google Search, Gmail, Google Talk of YouTube. Ook de Android Market wordt ondersteund.

Philips GoGear Connect 3
Philips GoGear Connect 3

Philips' Fullsound-technologie zorgt voor een goede audiokwaliteit en wordt geleverd met Philips Songbird, een programma om muziek van de PC te synchroniseren. Met de Philips SimplyShare-app deel je content met een reeks DLNA-compatibele producten van Philips en andere merken. Tussen Philips producten onderling volstaat het om over het scherm te strijken om via één handeling persoonlijke foto's of video's op een groter tv-scherm te bekijken, zodat je ze bijvoorbeeld kan streamen vanaf je GoGear Connect 3. Via het pictogram 'LikeMusic' stel je intelligente afspeellijsten samen van muziek met vergelijkbare kenmerken.

Informatie over de verkrijgbaarheid en de prijs van de Philips GoGear Connect 3 is nog onbekend. De originele Philips GoGear Connect is nooit in de Benelux uitgekomen.

Philips