Interessant:

Samsung MV800: flip-out display camera

nieuws 6 september 2011 om 09:42

Samsung breidt de MultiView-camera-serie uit met de Samsung MV800, een 16,1-megapixel compactcamera met een uitklapbaar 3-inch touchscreen.

Met de Samsung MV800 bouwt Samsung voort op het succes van de Samsung 2View-technologie, bekend van de compactcamera's die zowel over een display aan de voor- als achterzijde beschikken. Met de MV800 gaat Samsung een stapje verder: deze compactcamera heeft een 3-inch flip-out display. Het breedbeeldscherm kun je naar boven en naar onderen kantelen, waardoor je elk shot kunt maken en vanuit elke positie je foto's direct kunt bekijken. Ook kan je er uitstekend zelfportretten mee nemen.

Samsung MV800
Samsung MV800

De Samsung MV800 is verder voorzien van een 16,1-megapixel sensor, een 26mm groothoeklens met beeldstabilisatie en 5-voudige optische zoom. De Smart Touch 3.0 met Wallpaper interface zorgt voor een intuitieve bediening en met de Live Panorama-functie kan je eenvoudig grote groepen mensen fotograferen. De ingebouwde Pose Guide-functie ten slotte geeft je aan de hand van lijnen op het LCD-scherm advies over de beste (camera)positie. Zo neem je vanuit elke hoek de meest optimale foto.

De Samsung MV800 is verkrijgbaar vanaf oktober voor een adviesverkoopprijs van € 279,-. De MV800 is voor het eerst getoond op de IFA 2011 in Berlijn.

portablegear.nl


Gerelateerde producten