Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm3,2"
OSAndroid 2.3
Opslag MB
WiFi
Foto Philips GoGear Connect 3 1 Foto Philips GoGear Connect 3 2

Inleiding

De Philips GoGear Connect 3 (ook bekend als de Philips GoGear Mini-tablet) is een geavanceerde mediaspeler met een 3,2-inch touchscreen en Google's Android 2.3-besturingssysteem. Daardoor kan je zonder problemen gebruik maken van Google-toepassingen, zoals Google Search, Gmail, Google Talk of YouTube. De Android Market wordt eveneens ondersteund en je kan er video's in 720p HD-kwaliteit op bekijken. De GoGear Connect 3 is voorzien van Philips' Fullsound-technologie voor een goede audiokwaliteit en wordt geleverd met Philips Songbird, software voor synchronisatie met de PC. Middels WiFi, Bluetooth 2.1 en DLNA is content eenvoudig met andere elektronica te delen. Via het pictogram 'LikeMusic' stel je op de GoGear Connect 3 intelligente afspeellijsten samen van muziek met vergelijkbare kenmerken.

Apparaat & afmetingen

De Philips GoGear Connect 3 is een Android 2.3-mediaspeler met een gewicht van 105 gram. De afmetingen van de speler zijn 11,30 x 5,80 x 1,10 centimeter. De gebruikstijd van de hangt af van de mate van gebruik. De Philips GoGear Connect 3 is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.

Geheugen en connectivity

De Philips GoGear Connect 3 heeft 8 GB intern geheugen. Er zijn geen uitbreidingssloten voor geheugenkaartjes beschikbaar. De GoGear Connect 3 ondersteunt verder nog WiFi, zodat je draadloos bestanden met je PC en anderen kan delen. Het is niet mogelijks om tracks en andere data direct (via bijvoorbeeld Windows Explorer) op je GoGear Connect 3 te zetten; dit kan alleen met de meegeleverde software. Dankzij de ondersteuning van Bluetooth kan je ook eenvoudig muziek luisteren met een draadloze headset of draadloze speakers.

Multimedia

Met de Philips GoGear Connect 3 kan je zowel audio (MP3, WAV, WMA, AAC, AMR, APE, FLAC, MIDI en OGG) als video (MPEG4, H.263 en WMV9) bestanden mobiel luisteren en bekijken. Met de ingebouwde fotoviewer kan je bovendien JPEG, BMP, GIF en PNG foto's bekijken. De foto's en video's zijn te bekijken op een 3,2\" scherm met een resolutie van 320 x 180 pixels. Deze Philips is verder voorzien van een ingebouwde FM radio voor live radio onderweg. Daarnaast is het middels de ingebouwde voicerecorder mogelijk om geluiden op te nemen.

Besturingssysteem

De Philips GoGear Connect 3 draait op Android 2.3. Android is Google's mobiele besturingssysteem. Android 2.3 Gingerbread is de eerste editie met ondersteuning van one-touch woordselectie en copy/paste, waarmee het kopieren en plakken van woorden is vereenvoudigd. Tevens is Gingerbread de eerste versie met ingebouwde VoIP-ondersteuning, waardoor je geen applicaties van derde partijen meer nodig hebt om mee te videochatten. Ook nieuw vanaf versie 2.3 is NFC-ondersteuning, een techniek waarmee je met je mobieltje kan betalen. Voor Android 2.3 zijn ook populaire apps als WhatsApp en Angry Birds beschikbaar in de Android Market.

Prijzen en beoordelingen Philips GoGear Connect 3

Van de Philips GoGear Connect 3 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De Philips GoGear Connect 3 is door 2bronnen getest met als (gemiddeld) cijfer een 5,5. Lees in het Philips GoGear Connect 3 testoverzicht de testen

Specificaties Philips GoGear Connect 3

Algemeen
ProductPhilips GoGear Connect 3
Aankondiging2011
Verkoopstart2011
Design
Kleuren

Gewicht105 gram
Afmetingen113,0 x 58,0 x 11,0 mm
Scherm
Scherm3,2"
Resolutie320 x 180px
Geheugen
OSAndroid 2.3
Opslag8 GB
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, WAV, WMA, AAC, AMR, APE, FLAC, MIDI, OGG
VideoformatenMPEG4, H.263, WMV9
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingNee