Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm3,2"
OSToesteleigen
Opslag MB
WiFi
Foto Philips GoGear Connect 1

Inleiding

De Philips GoGear Connect is een mp4-speler die draait op Google's Android-besturingssysteem. Dankzij Android kan je additionele applicaties downloaden in de Android Market. De GoGear Connect heeft een 3,2-inch resisitive touchscreen en ondersteunt WiFi voor draadloos internet onderweg. Via Bluetooth is het mogelijk om, met behulp van de Philips Songbird-software, muziek met je PC te synchroniseren. Voor de beste audiokwaliteit beschikt de Philips GoGear Connect over de FullSound-technologie van Philips en video's zijn met surround sound te bekijken. Philips' Android-mediaspeler heeft daarnaast een ingebouwde camera om foto's en video's mee te maken. De Philips GoGear Connect komt met 16GB geheugen, dat uitbreidbaar is met een microSD-geheugenkaart. De GoGear Connect is Philips' tweede mediaspeler met een touchscreen, na de tweede generatie Philips GoGear Muse. In september 2011 verscheen de Philips GoGear Connect 3 (deel 2 werd overgeslagen).

Apparaat & afmetingen

De Philips GoGear Connect is een Android-mediaspeler met een gewicht van 128 gram. De afmetingen van de speler zijn 11,30 x 6,00 x 1,30 centimeter.

Geheugen en connectivity

De Philips GoGear Connect heeft 160 GB intern geheugen. Er is in totaal 1 slot voor extern microSD geheugen beschikbaar. De GoGear Connect ondersteunt verder nog WiFi, zodat je draadloos bestanden met je PC en anderen kan delen. Dankzij de ondersteuning van Bluetooth kan je ook eenvoudig muziek luisteren met een draadloze headset of draadloze speakers.

Multimedia

Met de Philips GoGear Connect kan je zowel audio (MP3, WMA en AAC) als video (MPEG4 en WMV) bestanden mobiel luisteren en bekijken. Met de ingebouwde fotoviewer kan je bovendien JPEG foto's bekijken. De foto's en video's zijn te bekijken op een 3,2\" scherm. Deze Philips is verder voorzien van een ingebouwde FM radio voor live radio onderweg. Daarnaast is het middels de ingebouwde voicerecorder mogelijk om geluiden op te nemen.

Prijzen en beoordelingen Philips GoGear Connect

Van de Philips GoGear Connect staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Philips GoGear Connect beschikbaar.

Specificaties Philips GoGear Connect

Algemeen
ProductPhilips GoGear Connect
Aankondiging2010
Verkoopstart2010
Design
Kleuren

Gewicht128 gram
Afmetingen113,0 x 60,0 x 13,0 mm
Scherm
Scherm3,2"
ResolutieOnbekend
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag160 GB + microSD
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, WMA, AAC
VideoformatenMPEG4, WMV
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingUSB