Interessant:

HTC TITAN en HTC Radar: Windows Mango-smartphones

nieuws 1 september 2011 om 22:32

HTC breidt haar serie Windows-smartphones uit met twee modellen met het Windows Phone Mango OS: de 3,8-inch HTC Radar en de 4,7-inch HTC TITAN.

Zowel de HTC TITAN als de HTC Radar draaien op Microsofts vernieuwde Windows Phone Mango-besturingssysteem. Deze versie van Windows Phone 7 is dynamischer dan voorheen, de integratie met Twitter en Facebook is verder uitgebreid en je krijgt de beschikking over Internet Explorer 9 (met HTML5-support). Uiteraard is ook de ondersteuning van Office Mobile (Word, Excel, PowerPoint en OneNote) weer standaard.

HTC TITAN
HTC TITAN

De TITAN heeft een groot 4,7-inch superLCD-display en is voorzien van een 8-megapixel camera met dubbele LED-flitser en een HD-videorecorder, een 1,3-megapixel webcam, een 1,5GHz-processor, 16GB geheugen (niet uitbreidbaar) en een microHDMI-aansluiting. De Radar (voorheen bekend als HTC Omega) heeft een 3,8-inch superLCD-display, een 1GHz-processor, een 5-megapixel camera met een enkele LED-flitser en een HD-videorecorder, een VGA-webcam en 8GB geheugen (niet uitbreidbaar). Een microHDMI-poort ontbreekt op de Radar. Beide toestellen beschikken over ondersteuning van 3G/HSDPA, WiFi, DLNA, een 3,5mm poort en Bluetooth 2.1.

HTC Radar
HTC Radar

Zowel de HTC TITAN als de HTC Radar zijn vanaf oktober 2011 verkrijgbaar. De TITAN heeft een adviesprijs van 599 euro; de Radar kost 399 euro.

portablegear.nl