Interessant:

HTC Omega: Windows Phone Mango

nieuws 28 juli 2011 om 10:12

Volgens de laatste geruchten komt HTC binnenkort met de HTC Omega, haar eerste smartphone met Windows Phone Mango. Daarnaast zouden de Taiwanezen nog twee Mango-toestellen in de planning hebben: de HTC Ignite en Prime.

Als we de geruchten mogen geloven is de HTC Omega een Windows Phone Mango-smartphone met een 3,8-inch superLCD-touchscreen (met een resolutie van 800 x 480 pixels), 16GB geheugen, een 8-megapixel camera met een 720p HD-videorecorder en een 1,5GHz Qualcomm Snapdragon-processor.

Conceptafbeeldingen van de HTC Prime (3,7-inch touchscreen, 800MHz-processor, 5-megapixel) en HTC Ignite lekten eerder uit. Nu zijn ze ook opgenomen op de 'Coming Soon'-pagina van The Phone House, dus wellicht worden ze binnenkort daadwerkelijk geintroduceerd. Net als de Omega draaien de Ignite en Prime waarschijnlijk op Windows Phone Mango.

Het is nog niet bekend wanneer HTC de nieuwe Mango-smartphones daadwerkelijk aankondigt en aangezien de namen nog codenamen zijn, komen de definitieve producten waarschijnlijk onder een andere naam op de markt.

Naschrift: de HTC Omega is uiteindelijk onder de naam HTC Radar officieel aangekondigd op de IFA 2011 in Berlijn.

Pocket-lint.com