Interessant:

150 nieuwe games voor Sony Ericsson Xperia Play

nieuws 24 augustus 2011 om 16:08

Sony Ericsson heeft op vorige week op de Gamescom-beurs in Keulen bekend gemaakt dat er binnenkort 150 nieuwe geoptimaliseerd games voor de Sony Ericsson Xperia Play beschikbaar zijn.

Sony Ericsson blaast in het persbericht wel een beetje hoog van te toren door te stellen dat de "Sony Ericsson Xperia Play smartphone-gaming redefineert doordat er elke dag nieuwe games aan het ecosysteem ervan worden toegevoegd". Kwantiteit is immers nog geen kwaliteit. Niettemin zitten er onder de 150 games enkele grote titels, zoals Dead Space, Need For Speed Hot Pursuit en FIFA 12 (allemaal van Electronic Arts) en Minecraft Pocket Editition (van Mojang AB).

Daarnaast komen er nog twee nieuwe interessante smartphone-apps voor de Xperia Play ('PlayStation Phone') beschikbaar, te weten Skype (te vinden als Skype voor Android in de Android Market) om mee te videobellen en Facebook-inside Xperia. Met de laatste kan je onder meer via Facebook games aanraden, scores delen of direct screenshots van favoriete game-momenten naar Facebook uploaden.

Sony Ericsson