Interessant:

Asus Eee Pad Slider: hybride tablet

nieuws 2 augustus 2011 om 12:45

Asus heeft de Asus Eee Pad Slider officieel ge´ntroduceerd. De in parelwit of metallic bruin leverbare Eee Pad Slider is voorzien van een uitschuifbaar toetsenbord, Google Android 3.1 en een dual-core processor.

In pad-modus ervaar je rijke beelden op het IPS-scherm met 178░ brede kijkhoek. Connectiviteit is eveneens goed geregeld, via de ingebouwde USB-poort, microSD-kaartlezer en mini-HDMI poort. In de uitgeschoven stand profiteer je van het toetsenbord, waarmee sneller dan ooit e-mails en blogposts kunnen worden opgesteld.

Asus Eee Pad Slider
Asus Eee Pad Slider

De door een NVIDIA Tegra 2 dual-core processor aangestuurde Asus Eee Pad Slider is snel en krachtig: browsen, HD-films bekijken, muziek beluisteren...of alles tegelijkertijd; de Eee Pad Slider draait er zijn hand niet voor om. Zowel HD videoweergave als een surround sound systeem worden ondersteund, zodat je gemakkelijk op je home entertainment systeem media kan bekijken.

Met de 1,2 megapixel-camera aan de voorzijde en de 5 megapixel-camera aan de achterzijde kan je zowel videovergaderen als fotograferen. Het voorge´nstalleerde Polaris Office 3.0 biedt je een professionele mobiele kantooroplossing, met de mogelijkheid om office documenten zoals tekstbestanden, spreadsheets en presentaties te bekijken en te bewerken. De Eee Pad Slider werd eerder reeds aangekondigd op de CES 2011, begin dit jaar.

portablegear.nl