Interessant:

Weer problemen voor een Toshiba tablet, ditmaal de Thrive

nieuws 20 juli 2011 om 08:41

Er zijn weer problemen met een Toshiba tablet; ditmaal gaat het om de nieuwe Toshiba Thrive, die volgens sommige gebruikers niet zonder reboot uit de slaapmodus is te halen.

Dat meldt TabletPC review. Verschillende gebruikers klaagden op de forums van de site dat hun Toshiba Thrive vastloopt in de slaapmodus en alleen weer te activeren is door het toestel te rebooten. Dat heeft echter als groot nadeel dat alle veranderingen in openstaande documenten en andere content niet bewaard blijven. Sommige gebruikers hadden het probleem direct bij aankoop, anderen na een software-update. Enkelen beweren dat het helpt om de batterij even uit de tablet te halen. Toshiba heeft nog niets over een eventuele firmware-upgrade laten weten om de problemen op te lossen. Overigens ondervond TabletPC review zelf geen problemen met hun review-exemplaar van de Thrive.

Toshiba Thrive
Toshiba Thrive

De Thrive is een 10,1-inch Android Honeycomb-tablet, die in juni is geintroduceerd. Opmerkelijk aan deze tablet zijn vooral de vele aansluitingsmogelijkheden (USB, miniUSB, miniHDMI en een SD-geheugenkaartslot) en de verwisselbare accu. Het is nog niet bekend wanneer de Thrive naar de Benelux komt. Toshiba heeft nog weinig geluk met haar tablet. De voorgaande Toshiba Folio 100 werd wegens de vele technische gebreken zelfs uit de Engelse winkels gehaald.

TabletPC review