Interessant:

TomTom Places naar iPhone en Android

nieuws 21 juni 2011 om 14:19

TomTom brengt deze zomer de TomTom Places-service, de lokale zoekdienst van TomTom, naar iPhone, Android en TomTom-navigatiesystemen.

Met TomTom Places worden POI's en bedrijfslocaties gekoppeld aan de kaarten van TomTom en je eigen locatie. Vervolgens kan je makkelijk zoeken naar een bedrijf, bedrijfsnaam, dienst of type POI (bijvoorbeeld restaurant, pinautomaat of supermarkt) in de buurt. De Places worden overzichtelijk gegroepeerd weergegeven. Voor de adresgegevens werkt TomTom in Nederland samen met De Gouden Gids/De Telefoongids.

"Local search geeft alle relevante informatie die mensen nodig hebben op het moment dat ze die informatie nodig hebben, zodat ze gemakkelijk kunnen navigeren naar waar ze ook naar toe willen. We geven mensen meer vrijheid om onderweg nieuwe plaatsen te ontdekken en ervan te genieten, met behulp van platforms die zorgen voor een perfecte navigatiereis, of die reis nu thuis via het internet wordt uitgestippeld, of met in de auto ingebouwde apparaten of te voet met behulp van hun smartphone", zegt Lucien Groenhuijzen, Managing Director van TomTom Places tegenover Connexie.

Connexie