Interessant:

Angry Birds speaker docks voor iPhone

nieuws 15 juni 2011 om 10:53

GEAR4, een Britse fabrikant van audioaccessoires voor de iPhone, komt met Angry Birds-speaker docks voor de iPhone, de iPod touch en de iPad.

De speaker docks voor de iPhone, iPad en iPod touch hebben de vorm van de karakters uit Angry Birds. Het betreft drie nieuwe speaker docks: 'Red Bird', 'Black Bomber' en 'Pig King Minion'. De docking stations zijn uitgerust met een 3,5 mm audio ingang waardoor mp3-spelers van alle andere merken ook gemakkelijk kunnen worden aangesloten. GEAR4 bracht eerder Angry Birds-cases voor de iPhone en iPad op de markt.

Tom Dudderidge, CEO en oprichter van GEAR4: "De eerdere Angry Birds collectie bracht veel teweeg. Angry Birds blijkt een ongelooflijk succesvol spel en we zijn daarom erg enthousiast om deel uit te maken van het 'nest'! De nieuwe collectie is origineel en we zijn benieuwd naar de reacties van de consument op deze uitbreiding."

Angry Birds Speaker Helmet Pig speaker dock voor iPhone
Angry Birds Speaker Helmet Pig speaker dock voor iPhone

GEAR4 heeft toestemming van Angry Birds-ontwikkelaar Rovio om de karakters uit het spel te gebruiken. Angry Birds is de succesvolste mobiele game ooit: eind 2010 bereikte de game 50 miljoen downloads en de teller is inmiddels opgelopen tot 200 miljoen.

GEAR4