Interessant:

Sony Ericsson Xperia mini en mini pro

nieuws 5 mei 2011 om 20:16

Sony Ericsson heeft vandaag haar serie smartphones uitgebreid met de Sony Ericsson Xperia mini en de Xperia mini pro; een tweetal compacte Android smartphones.

De Sony Ericsson Xperia mini is een full-touch Android 2.3-smartphone met een Qualcomm Snapdragon processor, een uitgebreide mediaspeler en WiFi- en 3G/HSDPA-ondersteuning. De Xperia mini is de opvolger van de Sony Ericsson Xperia X10 mini.

Sony Ericsson Xperia mini
Sony Ericsson Xperia mini

De Sony Ericsson Xperia mini pro kan gezien worden als de opvolger van de Sony Ericsson Xperia X10 mini pro. Dit toestel heeft net als zijn voorganger een uitschuifbaar qwerty-toetsenbord. Evenals de Xperia mini beschikt dit toestel over Android 2.3, een Qualcomm Snapdragon processor, WiFi en 3G/HSDPA.

Sony Ericsson mini pro
Sony Ericsson mini pro

Beide toestellen zijn ook voorzien van Facebook inside Xperia. Met Facebook inside Xperia wordt je Facebook account direct toegankelijk vanuit tal van standaardapplicaties. De hoeknavigatie die eerder al te zien was bij Xperia toestellen is uitgebreid, waardoor er 16 applicaties zijn te starten direct vanuit de hoeken van je bureaublad.

De Sony Ericsson Xperia mini pro heeft een adviesverkoopprijs van 269 euro en de Xperia mini heeft een adviesverkoopprijs van 239 euro. Beide toestellen zullen vanaf het derde kwartaal verkrijgbaar zijn in Nederland.

portablegear.nl