Interessant:

Sony Ericsson Xperia Play verkrijgbaar

nieuws 1 april 2011 om 11:21

De Sony Ericsson Xperia Play - alias PlayStation Phone - is vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland; voor het toestel zijn meteen 60 games verkrijgbaar.

Het assortiment van games dat bij de lancering van de Sony Ericsson Xperia Play (R800i) beschikbaar is om te downloaden is een combinatie van originele PlayStation-titels en bekende 3D-titels die optimaal gebruik maken van de grafische mogelijkheden en de controls van de Xperia Play. Ook populaire casual games zijn geoptimaliseerd voor het unieke gamepad.

Sony Ericsson laat weten dat de nieuwe racegame Asphalt 6 exclusief en gratis beschikbaar zal zijn op de Xperia Play. Verder is op de Xperia Play onder meer PlayStation 1-klassieker Crash Bandicoot voorgeinstalleerd.

Games voor de Xperia Play zijn te downloaden via de "Xperia Play launcher", een applicatie die wordt geactiveerd door het gamepad open te schuiven. De "Xperia Play launcher" adviseert games en stelt je in staat om te zoeken naar toptitels die geoptimaliseerd zijn voor de Xperia Play in Android Market.

De Sony Ericsson Xperia Play heeft een adviesprijs van 619,-.

portablegear.nl