Interessant:

Philips GoGear Muse 3 onthuld

nieuws 11 maart 2011 om 15:32

Philips heeft de derde generatie van de Philips GoGear Muse-mediaspeler geintroduceerd; de Muse 3 heeft een 3,2-inch touchscreen en enkele nieuwe functionaliteiten.

De originele Philips GoGear Muse (zonder touchscreen) werd in augstus 2009 op de markt gebracht. Het tweede model, met 3,2-inch touchscreen en HDMI-out, volgde begin 2010. De Muse 3 heeft net als de Muse 2 een (capacitive) 3,2-inch touchscreen. Daarnaast ondersteunt de Muse 3 Philips' FullSound- en Surround for Movies-technologieen voor de beste audiokwaliteit bij het bekijken van je mediacontent. Tevens kan je rekenen op support van Philips' Songbird-software (voor het opzoeken, afspelen en synchroniseren van je media). FM-radio is eveneens standaard. De Muse 3 komt met 8GB, 16GB of 32GB geheugen, dat middels een microSD-kaartslot is uit te breiden.

Nieuwe functies op de Philips GoGear Muse 3 zijn SafeSound (waarmee je wordt gewaarschuwd als je het volume zo hoog zet dat je je gehoor kan beschadigen), Sound Personalization (waarmee je direct via het touchscreen tijdens een nummer de equalizer kan bijstellen) en LikeMusic (stelt via de Songbird-software een playlistst voor je samen van muziek die bij elkaar past).

De vernieuwe Philips GoGear Muse 3 ligt binnenkort ook in de Nederlandse winkels. De prijzen zijn nog onbekend.

Philips GoGear Muse 3
Philips GoGear Muse 3

Philips