Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm3,0"
OSToesteleigen
Opslag8 GB
WiFi
Foto Philips GoGear Muse 1 Foto Philips GoGear Muse 2 Foto Philips GoGear Muse 3 Foto Philips GoGear Muse 4 Foto Philips GoGear Muse 5 Foto Philips GoGear Muse 6 Foto Philips GoGear Muse 7 Foto Philips GoGear Muse 8

Inleiding

De Philips GoGear Muse is een mediaspeler met een 3-inch kleurendisplay en ruisonderdrukking. In de bijgeleverde oordopjes zitten microfoontjes die omgevingsgeluid detecteren en onderdrukken. De GoGear Muse is daardoor ook zeer geschikt voor audioboeken; Philips promoot dit zelf ook door een trialversie van Audible mee te leveren, waarmee je tijdelijk toegang krijgt tot een grote hoeveelheid luisterboeken. Dankzij Philips' FullSound-technologie luister je naar mp3-geluid met dezelfde kwaliteit als CD-geluid. De Philips GoGear Muse beschikt ook over FM-radio en is verkrijgbaar in edities van 8, 16 of 32GB. Video's moeten geconverteerd worden met het bijgeleverde Media Converter voor Windows. De GoGear Muse is alleen compitabel met Windows XP (SP2) of Windows Vista. Philips GoGear Muse 2 De tweede generatie Philips GoGear Muse (afbeelding 3-4) heeft een vernieuwde fraaiere aluminium behuizing in plaats van de zwarte plastic behuizing van het origineel. Nieuw is verder een 3,2-inch touchscreen, een HDMI-uitgang, een microSD-kaartslot en de meegeleverde Philips Songbird-software waarmee je al je media kan opzoeken, afspelen en synchroniseren. De Philips GoGear Connect(met Android) is de tweede GoGear-mediaspeler met een touchscreen. Philips GoGear Muse 3 De derde generatie GoGear Muse (afbeelding 5-6) beschikt net als het voorgaande model over een 3,2-inch touchscreen. Nieuwe functies op dit model zijn echter SafeSound (waarmee je wordt gewaarschuwd als je het volume zo hoog zet dat je je gehoor kan beschadigen), Sound Personalization (waarmee je direct via het touchscreen tijdens een nummer de equalizer kan bijstellen) en LikeMusic (stelt via de Songbird-software een playlistst voor je samen van muziek die bij elkaar past). Philips GoGear Muse 4 De vierde generatie GoGear Muse (afbeelding 7-8) heeft een 2,8-inch capacitive touchscreen. Op deze uitvoering is aan de voorzijde een hometoets toegevoegd.

Apparaat & afmetingen

De Philips GoGear Muse is een mediaspeler met ruisonderdrukking met een gewicht van 95 gram. De afmetingen van de speler zijn 11,0 x 0,9 x 5,5 centimeter. De Philips GoGear Muse is verkrijgbaar in de kleuren zwart en zilver.

Geheugen en connectivity

De Philips GoGear Muse is verkrijgbaar in geheugenuitvoeringen van 8 GB, 16 GB en 32 GB. Er is in totaal 1 slot voor extern microSD geheugen beschikbaar. De Philips GoGear Muse sluit je via USB aan op je computer.

Multimedia

Met de Philips GoGear Muse kan je zowel audio (MP3, WMA, AAC, FLAC, WAV, APE, Ogg Vorbis en Real Audio) als video (MPEG4, WMV9 en RMVB) bestanden mobiel luisteren en bekijken. Met de ingebouwde fotoviewer kan je bovendien JPEG, BMP, GIF en PNG foto's bekijken. De foto's en video's zijn te bekijken op een 3,0\" scherm met een resolutie van 400 x 240 pixels. Deze Philips is verder voorzien van een ingebouwde FM radio voor live radio onderweg. Daarnaast is het middels de ingebouwde voicerecorder mogelijk om geluiden op te nemen.

Besturingssysteem

Het besturingssysteem van de Philips GoGear Muse is onbekend.

Prijzen en beoordelingen Philips GoGear Muse

Van de Philips GoGear Muse staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De Philips GoGear Muse is door 3bronnen getest met als (gemiddeld) cijfer een 5,8. Lees in het Philips GoGear Muse testoverzicht de testen

Specificaties Philips GoGear Muse

Algemeen
ProductPhilips GoGear Muse
Aankondiging2009
Verkoopstart2009
Design
Kleuren

Gewicht95 gram
Afmetingen110,0 x 9,0 x 55,0 mm
Scherm
Scherm3,0"
Resolutie400 x 240px
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag8 GB + microSD
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, WMA, AAC, FLAC, WAV, APE, Ogg Vorbis, Real Audio
VideoformatenMPEG4, WMV9, RMVB
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingUSB