Interessant:

Samsung Corby II officieel

nieuws 8 maart 2011 om 09:53

Na de Samsung Galaxy Pro heeft Samsung in Singapore deze week ook officieel de Samsung Corby II (S3850) aangekondigd; het toestel lekte reeds eerder uit.

De Samsung Corby II (S3850) - die vorig jaar uitlekte - heeft de moeilijke opgave de populaire Samsung Corby (S3650), waarvan 2 maanden na de release meer dan 3 miljoenen exemplaren waren verkocht, op te volgen. Het design van de Corby II is vernieuwd en net als op het originele model kan je de back-cover verwisselen.

De Corby II heeft een 3,14-inch touchscreen en ondersteunt GSM/EDGE, WiFi, Microsoft Exchange, Bluetooth 3.0 en Samsungs Social Hub-app. Verder beschikt het toestel over de TouchWiz-interface, een 2-megapixel camera, FM-radio, een 3,5mm poort voor standaard headsets en een microSD-kaartslot (tot 16GB). De spreektijd is volgens Samsung 9,5 uur. Evenals de Samsung Star II is de Corby II voorzien van de "T9 QuickType"-functionaliteit, een variant op Swype waarmee je berichten kan schrijven door met een vinger over het touchscreen te vegen.

De Samsung Corby II komt in het wit, roze of geel en is vanaf eind maart verkrijgbaar. Samsung kondigde deze week in Singapore ook de Samsung Galaxy Pro aan.

Samsung Corby II Pink (S3850)
Samsung Corby II Pink (S3850)

Samsung Corby II Pink (S3850)
Samsung Corby II Pink (S3850)

Samsung Hub