Interessant:

Apple stopt met gratis iPhone 4-bumpers

nieuws 15 september 2010 om 08:03

Vanaf 30 september aanstaande stopt Apple alweer met het weggeven van gratis iPhone 4-bumpers; deze hoesjes moesten het 'antenneprobleem' van de iPhone 4 verhelpen.

Apple blijft echter volhouden dat het antenneprobleem van de iPhone 4 niet echt bestaat en dat de gratis bumpers eigenlijk niet nodig zijn. Apple introduceerde de gratis iPhone 4 bumpers eind juni als 'oplossing' voor het antenneprobleem, hoewel dat volgens Apple dus niet echt bestaat.

Alleen iPhone 4-gebruikers die nog echt ontvangstproblemen hebben, kunnen in aanmerking komen voor een gratis iPhone bumper. Deze moeten ze dan zelf aanvragen bij Apple; je krijgt niet meer standaard een gratis hoesje bij de aankoop van een iPhone 4.

"We weten nu dat het antenneprobleem van de iPhone 4 nog kleinschaliger is dan we al dachten", luidt het enigszins arrogante persbericht van Apple. "Slechts een klein gedeelte van de iPhone 4-gebruikers heeft nog een bumper nodig en hen zullen we van een gratis bumper blijven voorzien", klinkt het daarna wat nederiger.

Apple stopt vanaf 30 september met de levering van een gratis bumper bij de aankoop van een iPhone 4.

Reuters