Interessant:

iPhone 3GS bij Vodafone via iVoordeel

nieuws 30 juni 2010 om 11:03

De iPhone 3GS is nu ook te koop met een abonnement van Vodafone; om problemen met Apple te voorkomen wordt het toestel echter geleverd via iVoordeel, een onafhankelijke dealer.

Apple heeft een exclusief samenwerkingscontract met T-Mobile voor de levering van de iPhone 3GS, maar via een speciale constructie is de 16GB editie van het toestel nu ook met een abonnement van Vodafone te bestellen. iVoordeel is volgens Vodafone een "onafhankelijke dealer", maar een blik op de iVoordeel-webiste bewijst al snel dat dit onzin is: het enige dat te bestellen is via de site zijn iPhones 3GS (16GB) met een Vodafone-abonnement...

Vodafone/iVoordeel heeft ongeveer 3.000 (simlockvrije) exemplaren van de iPhone 3GS 16GB op voorraad. De aanbieding van Vodafone is echter ronduit duur: een 2-jarig abonnement met 200 belminuten en 400 sms'jes kost alleen de eerste zes maanden 17,25 per maanden, daarna vervalt de korting en betaal je 34,50 per maand. Verder krijg je het toestel niet eens gratis: je moet daarvoor nog eens apart 99 neertellen.

Tegelijkertijd met de introductie van de iPhone 4 introduceerde Apple onlangs ook een 8GB editie van de iPhone 3GS. De iPhone 3GS is "OS 4.0 ready" en dat houdt in dat het toestel is te updaten naar het vernieuwde iOS 4. Momenteel gaat verder het gerucht dat mogelijk Vodafone de iPhone 4 in Nederland gaat leveren.

Vodafone