Interessant:

iPhone 4 mogelijk bij Vodafone

nieuws 21 juni 2010 om 10:02

Naast (of misschien in plaats van) T-Mobile gaat mogelijk Vodafone de iPhone 4 in Nederland verkopen; volgens de geruchten biedt Vodafone het toestel echter pas vanaf oktober aan.

Dat meldt iPhoneclub.nl. Het is al bijna zeker dat Vodafone de iPhone 4 in Duitsland gaat aanbieden. Volgens "een bron binnen Vodafone" van de iPhone-website gaat Vodafone het toestel vanaf oktober ook in Nederland aanbieden.

Als Vodafone daadwerkelijk de iPhone 4 in Nederland gaat aanbieden zou dat een verrassing zijn, aangezien T-Mobile tot nog toe alle voorgaande iPhone-modellen exclusief op de Nederlandse markt bracht. Aangezien T-Mobile ook nu weer een speciale website over de iPhone 4 heeft geopend, leek veel er op te wijzen dat het toestel wederom bij T-Mobile zou verschijnen. Bovendien is de verwachting dat het toestel al in juli in Nederland verschijnt en niet pas in oktober.

Het is dus nog afwachten welke provider de iPhone 4 officieel in Nederland gaat voeren. Het wordt in elk geval niet KPN, want zij zagen er wegens eisen van Apple (een minimale verkoop van 200.000 exemplaren) vanaf. In Belgie verschijnt het toestel waarschijnlijk bij Mobistar.

iPhoneclub.nl