Interessant:

Sony Ericsson XPERIA X10 verkoopsucces in Japan

nieuws 17 mei 2010 om 10:07

De Sony Ericsson XPERIA X10 is een verkoopsucces in Japan; provider NTT DoCoMo verkocht maar liefst 120.000 exemplaren van de Android-smartphone in drie weken.

De Sony Ericsson XPERIA X10 is, sinds zijn lancering in april in Japan, de snelst verkopende smartphone in de geschiedenis van NTT DoCoMo. De XPERIA X10 passeert daarmee het record van de HTC Magic ("HTC Android" in Japan), waarvan NTT DoCoMo 80.000 exemplaren in 10 maanden verkocht. De XPERIA X10 wordt in Japan overigens verkocht onder de kortere naam "Sony Ericsson XPERIA".

NTT DoCoMo is uiteraard erg blij met de uitstekende verkoop van de XPERIA X10 in Japan. Aangezien mensen bij de aanschaf van een toestel meteen een abonnement van NTT DoCoMo moeten afsluiten, betekent dit dat de Japanse telecomproviders er dankzij Sony Ericsson ook veel nieuwe klanten van het eigen netwerk bij krijgt.

De Sony Ericsson XPERIA X10 is de eerste Android-smarpthone van Sony Ericsson. De X10-serie wordt binnenkort verder uitgebreid met de XPERIA X10 mini en de XPERIA X10 mini pro. Tevens krijgt het toestel aan het einde van het jaar een Android 2.1-update.

PRlog