Interessant:

Sony Ericsson Vivaz pro: met QWERTY

nieuws 14 februari 2010 om 19:16

De onlangs geintroduceerde Sony Ericsson Vivaz krijgt er een QWERTY-versie bij, de Sony Ericsson Vivaz pro. De Vivaz pro is zondagavond in Barcelona door de Zweeds-Japanse toestelfabrikant aangekondigd.

Al tijdens de persconferentie aan de vooravond van de grootste telecombeurs van de wereld zette Sony Ericsson de nieuwe toestellen voor het komende kwartaal live op een speciale beurssite.

De Sony Ericsson Vivaz pro beschikt zowel over een touchscreen als een QWERTY toetsenbord. Evenals de 'originele' Vivaz kan je 720p HD-video's opnemen, bewerken en delen. De overige specificaties liegen er ook niet om. Met een 5 megapixel camera, WiFi en HSDPA ondersteuning, een uitgebreide muziekspeler en TV-out staat de Vivaz pro op multimedia- en communicatiegebied zijn mannetje.

"Na de in januari aangekondigde Vivaz voegen we nu een zusje toe dat naast het touchscreen beschikt over een QWERTY toetsenbord voor een superieure ervaring op het gebied van sms’en en entertainment”, zegt Harold de Kort, Communicatie Manager bij Sony Ericsson. “De Sony Ericsson Vivaz pro komt tegemoet aan de toegenomen vraag van consumenten naar apparaten met een QWERTY toetsenbord waarbij niet wordt ingeleverd op andere entertainmentfuncties."

De Sony Ericsson Vivaz pro ligt vanaf het tweede kwartaal in de winkels in de kleuren zwart en wit. Losse prijs is nog niet bekend. Naast de Vivaz pro introduceerde Sony Ericsson de Xperia X10 mini en de Xperia X10 mini pro.

Update 20.00 uur informatie definitief en commentaar van Harold de Kort toegevoegd.

Sony Ericsson