Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm4,3"
Stembediening
InternetNee
Bluetooth
Foto TomTom XL IQ Routes2 1 Foto TomTom XL IQ Routes2 2 Foto TomTom XL IQ Routes2 3 Foto TomTom XL IQ Routes2 4 Foto TomTom XL IQ Routes2 5

Inleiding

De TomTom XL IQ Routes2 (of TomTom XL2 IQ Routes) is de opvolger van de originele TomTom XL IQ Routes, maar wijkt qua functionaliteiten feitelijk niet af van zijn voorganger. Wel is het menu iets eenvoudiger gemaakt en worden straatnamen nu uitgesproken. De XL IQ Routes2 beschikt over een 4,3-inch breedbeeld-display en biedt net als zijn voorganger geavanceerde rijstrookaanwijzingen en ondersteuning van TomToms IQ Routes-technologie (waarmee altijd de snelste route wordt berekend). Tevens vind je een database met de locaties van vaste flitspalen, zodat je snelheidsbekeuringen voortaan kan voorkomen. TMC-ondersteuning voor actuele file-informatie onderweg is optioneel. Tegelijkertijd met de XL IQ Routes2 werd de TomTom Start2 op de markt gebracht.

Apparaat & afmetingen

De TomTom XL IQ Routes2 is een 4,3-inch breeldbeeld-navigator met een gewicht van 185 gram. De afmetingen van de navigator zijn 12,30 x 8,20 x 2,70 centimeter. De TomTom XL IQ Routes2 is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.

Hardware en bediening

De TomTom XL IQ Routes2 is voorzien van een 4.30\" breedbeeld touchscreen (320 x 240 pixels). Geavanceerde opties als een TMC-ontvanger, bluetooth-ondersteuning of een fm-zender zal je tevergeefs zoeken. De TomTom XL IQ Routes2 biedt geen multimediale extra'tjes.

Software

De XL IQ Routes2 wordt geleverd met kaarten van Europa. TeleAtlas levert de data voor de kaarten. Instructies en plaatsnamen worden volledig uitgesproken (text-to-speech).

Prijzen en beoordelingen TomTom XL IQ Routes2

Van de TomTom XL IQ Routes2 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De TomTom XL IQ Routes2 is door één bron getest met als (gemiddeld) cijfer een 8,0. Lees in het TomTom XL IQ Routes2 testoverzicht de test

Specificaties TomTom XL IQ Routes2

Algemeen
ProductTomTom XL2 IQ Routes Europe
Aankondiging2010
Verkoopstart2010
Design
Kleuren

Gewicht185 gram
Afmetingen123,0 x 82,0 x 27,0 mm
SubtypeAutonavigatie
Scherm
Scherm4,3"
Resolutie320 x 240px
Software
KaartenEuropa
Stembediening
Connectiviteit
InternetNee
Bluetooth
VerbindingNee